Experiences

AustraliŽ verkennen is een ontdekkingstocht door een verbazingwekkende verscheidenheid aan prachtige gekleurde landschappen. Van de bizarre rode rotsformaties in het hart van onze ďoutbackĒ tot de schitterende azuurblauwe wateren van de Barrier Reef. Van de met sneeuw bedekte bergtoppen van het hoogland tot de moeraslagunes in het tropische noorden. AustraliŽ biedt een eindeloze scala van attracties voor de reiziger.

Leer duiken in een rif vol kleurrijke vissen of ontspan u op verlaten witte zandstranden. Probeer met een vlot het schuimende water van een kolkende rivier uit. Sla een nieuwe weg in met een 4WD of huur een jacht en ontdek uw eigen tropisch eiland.

Breng een bezoek aan onbedorven en toegankelijke wildernisgebieden, nationale parken en de fascinerende bush waar u veel inheemse planten- en dierensoorten in het wild ziet. Geniet van trekken, vlot varen en kanoŽn, bekijk de imposante watervallen en torenhoge regenwoudbomen. Nergens ter wereld kunt u zo dichtbij de natuur komen als in AustraliŽ: een van de vriendelijkste, veiligste en kleurrijkste plekken op aarde.

AustraliŽ is een land van contrasten. Een jong en vitaal land waar kosmopolitische steden zij aan zij liggen met gracieuze havens. Maar ook een land met adembenemende ongerepte landschappen waar de oudste cultuur van onze planeet nog steeds aanwezig is. Een land waarin het landschap uit de oertijd nog tastbaar is.

Een grote diversiteit aan activiteiten ligt voor elke bezoeker aan AustraliŽ binnen bereik: van een stille overpeinzing in de vele musea en galerieŽn tot een levendig aanbod aan hedendaagse kunst, muziek en amusement.

Vrijwel iedere bezoeker aan AustraliŽ wordt gegrepen door de ontspannen leefstijl, raakt verslingerd aan het uitgebreide aanbod van voedsel en wijn van wereldklasse en kan volledig ontspannen door de frisse lucht en de altijd schijnende zon.

Wilt u ook de ervaring van uw leven? Laat ons dan weten wat uw interesses zijn!