Duiken & Snorkelen

Leer Duiken

Bij ervaren maar ook beginnende duikers gaat het hart sneller kloppen bij het horen van de naam “Great Barrier Reef”. Met miljoenen exotische vissen en kleurrijke koralen ervaart u hier een unieke onderwaterwereld. Onze betrouwbare partner voor duiksport is Pro Dive. De onderneming werd in 1983 opgericht en heeft internationaal een uitstekende naam als een van de meest toonaangevende duikscholen.

Duikexpeditie
De fascinerende onderwaterwereld van het Great Barrier Reef wordt door duikers tot een van de beste duiklocaties ter wereld gerekend. De unieke diversiteit van kleurrijke koralen en tropische vissen brengt ervaren duikers van over de hele wereld naar Queensland.
Undersea Explorer biedt u een opwindend alternatief voor de traditionele duikcruises. U maakt kennis met de onaangetaste onderwaterwereld van Australië op een volledig nieuwe manier, bestaande uit een bijzondere combinatie van duikavontuur, leersensatie en ontdekkingsexpeditie.
Geniet van de meest spectaculaire duikgebieden van het noordelijke Great Barrier Reef en van de Coral Sea. Aan boord van de Undersea Explorer heeft u bovendien de mogelijkheid om zeeonderzoek van dichtbij mee te maken. Gedurende de hele cruise staan zeebiologen en onderzoekers ter beschikking voor het beantwoorden van al uw vragen. U wordt gewezen op de wonderen en geheimen van het ecosysteem van het koraalrif. Dagelijks zijn er diavoorstellingen, informele gespreksronden en begeleide duikrondes die uw verblijf aan boord tot een unieke leersensatie maken!

Duik- en Snorkelreizen in West-Australië

Diving Ventures biedt sinds 1982 duikcursussen, duikexpedities en snorkeltrips (b.v. naar de walvishaaien en mantaroggen) aan. De ruim 1.200 km lange kustlijn opent voor de duikers nieuwe dimensies. Aan boord van de “Seatrek”, de beste Australische duikboot, worden Liveaboard duikexcursies aangeboden. Bij alle tours zijn de complete duikuitrusting en alle maaltijden inbegrepen.

Duiken in Zuid -Australië
Voor de echte avontuurlijke duiker organiseert Mike Ball speciale duikexpedities om de roofzuchtige “Great White Shark” te bezichtigen vanuit een onderwater kooi.

“If you don’t mind getting wet feet”, informeer dan verder naar onze mogelijkheden,
...ook in andere staten.