Aboriginal Cultuur

Ervaar het ĎRode Centrumí; het hart van AustraliŽ. Een landschap van enorme afstanden, gigantische monolieten, ruige rotsachtige spelonken, bizarre hopen van termieten en wouden met spookachtige gombomen. Luister naar de ďgeluiden van de stilteĒ als de zon ondergaat achter de woestijnduinen. Voel de overweldigende aanwezigheid van de natuur.

Leer wat meer over de tijdloze pracht van Aboriginal culture die is te zien in rotsschilderingen en gravures of bekijk de hedendaagse Aboriginal kunst, dansvoorstellingen en culturele exposities.

De schepping van het land in de Droomtijd staat centraal in het Aboriginal geestelijke bewustzijn. Aboriginal mensen zijn hoffelijke gastheren. Gidsen staan klaar om Europeanen die meer willen weten over hun geestelijk leven en de betekenis van hun landschap te vertellen over hun achtergrond.

Elke streek in AustraliŽ biedt de bezoeker de mogelijkheid om de Aboriginal cultuur en gewoontes te leren begrijpen en Aboriginal kunst te zien.

Aboriginal cultuur en haar fascinerende en onlosmakelijke verband met het Australische landschap is een groeiende aantrekkingskracht voor een wereldomvattend publiek.

De oorspronkelijke bewoners van AustraliŽ bewonen een unieke plaats waar een rijk erfgoed aan traditionele kennis, gewoonte en geloof een dynamische hedendaagse samenleving stevig onderbouwen. Voor de meeste mensen wordt dit doeltreffend ten toon gespreid door de karakteristieke voorstellingen van de beschilderde dansers, afgebeelde statige jagers en lachende kinderen, meestal uit Noord AustraliŽ.

In toenemende mate wil men dichter in contact proberen te komen met de mensen en inzicht te verkrijgen van wat Australische Aboriginal cultuur werkelijk inhoudt. Pogingen om de Aboriginal cultuur te ervaren en de mensen te ontmoeten resulteren vaak in teleurstellende ervaringen. AbOriginal Bound Travel kent de wegen en de mensen. Met ondersteuning van onze locale contacten wijzen wij u de juiste weg naar een indrukwekkende Aboriginal AustraliŽ ervaring.

Wij regelen uw ĎDreamtimeí !