Avontuur

Ontdek het Onbekende

AustraliŽ is een land waar u avonturen kunt beleven. Luie avonturen zoals liggen op een zandstrand in een tropische omgeving. Rustige avonturen in de vorm van ontdekkingstochten door de natuur. Sportieve avonturen op ruige bergwanden, steile skipistes of wilde rivieren. Onbekende avonturen op survival in de ruige outback. Voor elke leeftijd, in elke conditie en voor elke wens zijn er avonturen.

Varen in een heteluchtballon, genieten van het uitzicht vanaf Sydney Harbour Bridge of joggen langs de beroemde Bondi Beach bij Sydney.
Duiken leren van een rif. In de wateren om Australië krioelt het van de zeedieren. De riffen worden bevolkt door duizenden soorten prachtige vissen en koralen. Daarnaast kunt u ook speelse dolfijnen en walvissen observeren die regelmatig naar de kusten komen.
Deelnemen aan toekijken bij plaatselijke sportactiviteiten. De bush ingaan en vee bijeendrijven op de boerderij. Trektochten en boswandelingen maken in ongerepte wildernis.
Ontdek de unieke flora en fauna in de Australische ongerepte maar toegankelijke wildernis. Zowel in de outback als in het bosland kunt u veel inheemse dieren en plantensoorten ontdekken. In de honderden natuur- en wildreservaten krijgt u de kans om unieke buideldieren en vogels in het wild te observeren. Ontmoet een koala, kijk naar de spelende kangoeroes en bewonder de wilde bloemen die overal bloeien. Stap in de voetsporen van de eerste ontdekkingsreizigers van AustraliŽ. Verken de Outback over ruw terrein in een 4WD. Ga goud zeven of edelstenen en opalen zoeken. Verblijf in een ondergrondse woning of kies voor een woonbootvakantie om de Murray River te bevaren. De Kimberley regio biedt mogelijkheden voor avontuurlijke vakanties waaronder vissen, bottochten, kamperen, safaritochten door spectaculaire smalle ravijnen. Ontdek veefokkerijen, het Bungle Bungle-massief met de spectaculair gestreepte bijenkorfachtige ronde toppen, het Mitchell Plateau en de watervallen en de Gibb River Road. Maak een tocht over Lake Argyle en door de Argyle Diamond mijn.

Het klimaat is perfect om van het buitenleven te genieten. Daar hoort buiten eten zeker bij. Ontbijt op een cafťterras, lunch in een restaurant aan het water en genieten van een traditionele ĎAussieí barbecue met een steak en een biertje onder de nachtelijke hemel. Probeer het vlees van de emoe, krokodil, barramundi en mudcrab; een manier van koken die velen fascineert. Proef de Australische wijnen of bezoek de wijnregioís waar de verrukkelijke rode en frisse, fruitige witte wijnen worden geproduceerd.

Wij regelen uw eigen avontuur in AustraliŽ!