Experiences

Het ontzagwekkende landschap van Nieuw-Zeeland, de weelderige wouden, het verbazingwekkende dierenrijk en het prettige klimaat maken het een paradijs voor ontdekkingen en een ideale plek om te ontladen.

Auckland / Northland ~ de kustlijn en de eilanden

Groene eilanden, blauwe lucht, aquamarijn water, gouden stranden en roze zonsondergangen. De kleuren van Auckland en Northland weerspiegelen de vakantie die u hier kunt doorbrengen. U zult zich voornamelijk op de zee richten: om te zeilen en te vissen, om te zwemmen en te duiken. Of om eindeloos over het water uit te kijken. Rondzwerven en verkennen per boot of met de auto Ė het subtropische klimaat en het rustige levenstempo garanderen een ontspannen verblijf.

Central North Island ~ de geothermische en vulkanische activiteit.
Actieve vulkanen, borrelende modderbaden, spuitende geisers, verrassende art decor architectuur, gouden wijngaarden en schitterend gekleurde meren kenmerken deze streek. Na een lange dag van verkenningen dompelt u uw vermoeide ledematen in een warm bronnenbad, waarna u helemaal rozig in slaap dommelt.
Ervaar de wonderen van de natuur en tegelijk de springlevende cultuur van de oorspronkelijke bewoners van Nieuw-Zeeland: de Maoriís.

Wellington, Wairarapa, Nelson, Marlborough ~ de wijn en de cultuur.
Hier heersen vernieuwende ideeŽn en een eigenzinnige creativiteit die u veel gespreksstof opleveren. De kustlijn met zijn idyllische kreekjes nodigt uit tot verkenningstochten. In de opwindende hoofdstad komt u oog in oog te staan met de cultuur en geschiedenis van Nieuw-Zeeland.
Volg het pad van de mythische Maui in de streek waar Nieuw-Zeeland zich laat zien als de nieuwe natie van de Stille Zuidzee. Hier ontmoet u kunstenaars, vernieuwende mensen en vrijdenkers. U wordt gastvrij onthaald met tongstrelende gerechten en wijnen.

South Island ~ het overweldigende natuurschoon.
De indrukwekkende pracht en ook de buitenissigheden van de natuur; de vindingrijkheid van de mensen; en de ruimte om tot jezelf te komen. Hier ontdekt u de natuur in ongepolijste schoonheid. Hier ontmoet u zeldzame vogels en zoogdieren. Elke plek heeft zijn eigen verhaal: een geologisch verhaal over oude stenen en bossen, of een menselijk verhaal over de opgave om in een vreemd, nieuw land een bestaan op te bouwen.

Southern Lakes ~ weelde en avontuurlijke sporten.
Een weelderige natuur, sfeervolle overnachtingsmogelijkheden en een Bourgondische levenshouding. De streek rond de zuidelijke meren, met Queenstown als pronkstuk, behoort ongetwijfeld tot de meest opmerkelijke gebieden op aarde. Het is bergachtig, maar dan op zín Nieuw-Zeelandse. In de winter skiŽn en snowboarden en in de zomer allerlei activiteiten, voor wie zorgeloos wil ontspannen of sensationele avonturen wil beleven. Geniet van het buitenleven in deze regio.
En het grootste voordeel van Nieuw-Zeeland is dat de verschillende fysieke, culturele en artistieke landschappen zo dicht bij elkaar liggen!

Zelf ervaren? Laat ons dan weten wat uw interesses zijn!