Cathay Pacific

Service Aziatisch Stijl
Ervaar de service van één van de meest gewaardeerde luchtvaartmaatschappijen ter wereld: Cathay Pacific, de luchtvaartmaatschappij van Hong Kong.

Cathay Pacific behoort tot de beste luchtvaartmaatschappij ter wereld, met een moderne vloot van vliegtuigen, mede als partner in de One World alliantie, een uitgebreide routenetwerk over de hele wereld, entertainment en uitstekende maaltijdkeuzes (westers en aziatisch) en een hoog niveau aan comfort en service aan boord.
Cathay Pacific is een westerse maatschappij, eigendom van de Swire Group – een belangrijke Anglo-Chinese beleggingsmaatschappij. In Hong Kong wordt gebruik gemaakt van de nieuwe luchthaven Chek Lap Kok, oftewel Hong Kong International Airport.

Cathay vliegt non-stop van Amsterdam naar Hong Kong en vervolgens door naar diverse bestemmingen in Australië en Nieuw-Zeeland (Auckland).
Voor u als reiziger naar Australië en/of Nieuw-Zeeland levert dit in veel gevallen keihard prijsvoordeel op zodra u op uw eindbestemming binnenlands wilt vliegen.

Of u nu Economy Class, Business Class of First Class vliegt, bij Cathay Pacific bent u in handen van een echte topper op het gebied van comfort, service en entertainment.
Iedere passagier op internationale vluchten heeft beschikking over een eigen beeldscherm met een ruime keus aan kanalen. Zo kunt u tijdens de lange vluchten genieten van de nieuwste topfilms, documentaires, tv-series en computerspelletjes, maar ook lekker ouderwets met een krant.
Op de route van Amsterdam naar Hong Kong worden alle drie klassen in hun nieuwe vliegtuigen gemoderniseerd en zijn gereed op alle vluchten vanaf begin 2009. Cathay Pacific biedt met de vernieuwing meer persoonlijke ruimte, individuele privacy en inflight entertainment.

Nieuw Economy Class
De rugleuning van de stoelen in de nieuwe Economy Class is voorzien van een vaste schaal, zodat uw voorpassagier zijn stoel kan verstellen zonder uw reisplezier te verstoren. Voortaan geniet u daarom des te meer van uw 9-inch breedbeeldscherm met StudioCX dat u een ruime keuze biedt uit een roulerend aanbod van 100 films, 350 TV-shows, 888 muziek-CD's, 22 radiostations en programma’s in negen talen.

Nieuw Business Class
De nieuwe Business Class maakt vliegen tot een waar genoegen. Ontspan u in uw comfortabele stoel met massagefunctie en directe toegang tot het gangpad. Geniet van meer entertainmentmogelijkheden dan ooit, terwijl alles wat u onderweg nodig heeft, bij de hand is in praktische opbergvakken. Sfeerverlichting zorgt voor de juiste ambiance. En als het tijd is om te gaan slapen, verandert uw stoel met één druk op de knop in een perfect vlak bed met de maximale bewegingsvrijheid waarop u uitstekend kunt uitrusten, zodat u zich net als thuis naar hartenlust kunt omdraaien en uitstrekken.

Nieuw First Class
In de nieuwe First Class vliegt u bijna in een persoonlijke suite, in plaats van een vliegtuigstoel. Met meer bewegingsvrijheid dan ooit en zelfs genoeg ruimte om een gast uit te nodigen. Een ongeëvenaarde comfortabele stoel met massagefunctie, exclusieve maaltijden, gevarieerde entertainment en sfeerverlichting om het u onderweg zo aangenaam mogelijk te maken. Wilt u slapen, dan heeft u de beschikking over een bijzonder ruim bed met een lengte van 2.05 meter, zodat u net zo kunt slapen als thuis. En altijd staat ons vriendelijke personeel klaar om u op uw wenken te bedienen.

De Cathay Pacific reiziger naar Australië en/of Nieuw-Zeeland stapt over in Hongkong, een absolute aanrader voor een stopover!
De bekwame bemanning zal u laten kennis maken met een toewijding die men alleen in Azië tegenkomt.