Air New Zealand

Uw “South Pacific” ervaring begint hier.

Deze luchtvaartmaatschappij vliegt zowel via Noord-Amerika en de Pacific als via Azië. Dit biedt u onder meer de unieke mogelijkheid een onderbreking te maken op één van de paradijselijke eilanden in de Stille Oceaan zoals Tahiti, Cook Eilanden, Fiji, Samoa of Tonga.
Uw vakantie begint al als u aan boord komt van een van hun vliegtuigen, met de Nieuw-Zeelandse vriendelijkheid van het personeel, de Nieuw-Zeelandse gerichte maaltijden waarbij u kunt genieten van een lekkere Nieuw-Zeelandse wijn. Voordat u het weet bent u op uw bestemming aangekomen en kunt u gaan genieten van de unieke eilanden waar Air New Zealand al meer dan 50 jaar naar toe vliegt, nu is het uw beurt.

Met handige verbindingen tussen Nederland en Londen met hun Star Alliance partner BMI of KLM, biedt Air New Zealand u de keuze om naar het oosten via Hong Kong of naar het westen via Los Angeles naar Nieuw-Zealand te vliegen, of zelfs heen in de ene richting en terug in de andere richting. Dit is dus de enige echte rond-de-wereld vlucht vanuit het Verenigd Koninkrijk aangeboden door één enkele luchtvaartmaatschappij. Ook in combinatie met KLM kunt u rond de wereld vliegen voor heel aantrekkelijke tarieven.

Tegenwoordig hoeft u geen miljonair te zijn om dit paradijs te ontdekken, de vriendelijkheid van de Stille Oceaan is nu toegankelijk voor iedereen. Niemand kent de Stille Zuidzee beter dan Air New Zealand en alleen Air New Zealand vliegt de legendarische Stille Oceaan route naar dit paradijs.

Air New Zealand biedt meer dan 450 binnenlandse vluchten in Nieuw-Zeeland aan per dag naar hun 26 bestemmingen in Nieuw-Zeeland. Met meer dan 24 travelcenters door heel Nieuw-Zeeland, mag u, indien u vragen heeft, altijd bij Air New Zealand binnenlopen.

Beeldt u zich eens in op te stijgen en u klaar te maken voor een goede nachtrust in de Business Premier cabine met leren stoelen, die openklappen tot het meest comfortabele en langste (ruim twee meter), volledige platte bed in deze klasse. Door de luxe opstelling van de stoelen en ‘tussenschotten’ hebben de passagiers veel privacy en direct toegang tot het gangpad.
Als alternatief, met nog meer ruimte, meer privacy en meer extra’s, is de Premium Economy een exclusieve reisklasse met extra beenruimte (ca. 100 cm), inklapbare voetensteun en exclusieve cabineruimte.
De Economy cabine geeft het avontuurlijke gevoel van Nieuw-Zeeland weer met meer comfort en waar u zelf kunt kiezen uit een groot aanbod aan video- en audioprogramma’s.
Afhankelijk van het toestel heeft u in economy-class ca. 81 of 86 cm beenruimte. De vliegtuigen op de non-stop route tussen Noord-Amerika en Nieuw-Zeeland zijn voorzien van persoonlijke videoschermen, terwijl de toestellen van en naar de Pacifische eilanden over gezamenlijke tv-schermen beschikken in economy-class.

Welke klasse u ook kiest, bereid u voor op een unieke ervaring tijdens uw vlucht met Air New Zealand.